De meest romantische trouwlocaties in Brabant

Op zoek naar de perfecte locatie om jullie droombruiloft in Brabant te realiseren?

Brabant heeft een breed scala aan prachtige en unieke trouwlocaties, van idyllische kastelen tot sfeervolle stadslocaties.

Om jullie te inspireren, hebben we hieronder een lijst samengesteld met de meest romantische trouwlocaties in Brabant:

Kasteel Maurick

Gelegen in Vught, is Kasteel Maurick een mooi, elegant kasteel met een rijke historie. Het kasteel dateert uit de 14e eeuw en is gelegen in een prachtige omgeving. De verschillende zalen en de prachtige kasteeltuin maken van deze locatie een perfecte keuze voor een romantische bruiloft.
https://kasteel-maurick.nl/ 

Kasteel Heeze

Kasteel Heeze

Dit prachtige kasteel, gelegen in het midden van het Brabantse Heeze, biedt een sprookjesachtige setting voor jullie bruiloft. Jullie kunnen hier trouwen in de kasteelkapel, de Orangerie of in de prachtige tuinen.
https://www.kasteelheeze.nl/ 

Kasteel Henkenshage

De sfeervolle inrichting van het kasteel, gelegen in Sint-Oedenrode, met klassieke elementen en moderne accenten zorgt voor een romantische ambiance. Er zijn diverse ruimtes, variërend van intieme kamers tot grote zalen.
https://www.kasteel-henkenshage.nl/ 

Kasteel Henkenshage
De Bossche Kelders

De Bossche Kelders

De Bossche Kelders is een unieke locatie om te trouwen in hartje Den Bosch. De middeleeuwse kelders zorgen voor een sfeervolle en intieme setting. De diverse kelders, die gelegen zijn onder het centrum van Den Bosch, beschikken ieder een uniek eigen karakter, waardoor er voor elk bruidspaar een passende locatie is. 
https://www.bosschekelders.nl/ 

Kasteel Geldrop

Kasteel Geldrop

Het kasteel dateert uit de 13e eeuw en is gelegen in een sfeervol park. Er zijn verschillende mogelijkheden om te trouwen op het kasteel, zoals in de Trouwzaal, de Kasteelhoeve of buiten in de tuin.

https://www.kasteelhoevegeldrop.nl/ 

Kasteel Geldrop

Hierboven lees je slechts enkele van de vele romantische trouwlocaties in Brabant. Op zoek naar jullie romantische trouwlocatie? Neem contact met ons op voor nog meer tips!

Nog enkele tips voor het kiezen van een trouwlocatie:

  • Bedenk wat jullie belangrijk vinden: Willen jullie zo dicht mogelijk bij huis of moeten er slaapmogelijkheden (in de buurt) voor de gasten zijn?
  • Stel een budget op: Trouwlocaties kunnen in prijs variëren, dus het is belangrijk om te weten hoeveel jullie willen uitgeven.
  • Bezoek verschillende locaties: Zo kunnen jullie een goede indruk krijgen van de sfeer en mogelijkheden van de verschillende locaties.
  • Begin op tijd met zoeken: Veel trouwlocaties zitten vaak al ruim een jaar en soms wel 2 jaar vol geboekt. Ga daarom eerst locaties bezoeken, voordat de trouwdatum officieel vast ligt. 

Wij wensen jullie veel succes met het vinden van de perfecte trouwlocatie in Brabant!