Trouwen op een industriële locatie: uniek en stijlvol

Trouwen in een klassiek kasteel of romantische locatie is al lang niet meer de enige optie. Steeds meer bruidsparen kiezen voor een unieke en eigentijdse setting: een industriële trouwlocatie.

Lichtfabriek

Foto: Lichtfabriek

Waarom trouwen op een industriële locatie?

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor een industriële trouwlocatie. Deze locaties zijn vaak:

  • Uniek en karaktervol: Oude fabrieken, pakhuizen en andere industriële gebouwen hebben een unieke historie en uitstraling die je niet op andere locaties vindt.
  • Ruimte en flexibiliteit: Industriële locaties zijn doorgaans erg ruim en flexibel. Je kunt de locatie helemaal naar eigen smaak aankleden en inrichten, waardoor je een trouwdag kunt creëren die perfect bij jullie past.
  • Industrieel chic: De industriële stijl is stoer, modern en tegelijkertijd romantisch. Door te spelen met materialen als hout, metaal en glas kun je een prachtige en sfeervolle ambiance creëren

Industriële trouwlocaties in Noord-Brabant

In Noord-Brabant zijn er heel veel prachtige industriële trouwlocaties te vinden. Hieronder lichten wij erg graag een paar uit:

FIFTH | NRE
Een unieke trouwlocatie met een geweldige sfeer, centraal gelegen in Eindhoven, gevestigd in een authentieke gasfabriek uit 1904. De locatie heeft een industriële uitstraling met een moderne twist en biedt diverse mogelijkheden voor jullie bruiloft. De locatie heeft verschillende ruimtes, zodat er altijd een ruimte is, die past bij jullie wensen.

https://www.fifthnre.com/

De Lichtfabriek
Hoewel deze locatie niet in Brabant, maar in het mooie Haarlem ligt. Is dit een locatie die wij zo mooi vinden, dat deze het benoemen zeker waard is. Dit historische industriegebouw is omgetoverd tot een evenementenlocatie en biedt een unieke industriële setting voor bruiloften. Het heeft verschillende zalen en ruimtes die kunnen worden aangepast aan de grootte van je bruiloft.

https://lichtfabriek.nl/

 

Fort Sint Gertrudis
Fort Sint Gertrudis is een prachtige locatie om te trouwen in Geertruidenberg. Het fort heeft een rijke historie en biedt een unieke setting voor jullie bruiloft. Ook is het een prachtige locaties voor het maken van trouwfoto’s. Er zijn diverse mooie plekjes op het fort waar jullie foto's kunnen laten maken.

https://www.hierlocaties.nl/trouwlocatie-fort-sint-gertrudis/

 

De Watermolen van Opwetten
De Watermolen van Opwetten, gelegen aan de overs van de Kleine Dommel, op de grens van Nuenen en Eindhoven, biedt een historische en stijlvolle sfeer voor uw speciale dag. Er is een nostalgische binnentuin, de Oliemolen, de bakkerij en er is een grote zaal beschikbaar. Een prachtige keuze voor een bruiloft.

https://www.trouwenbijdewatermolen.nl/

Trouwen op een industriële locatie is een unieke en trendy keuze. Met de juiste styling en aankleding kun je van een industriële locatie een prachtige en sfeervolle trouwlocatie maken.

Tips voor trouwen op een industriële locatie:

  • Kies een locatie die bij jullie past: Er zijn veel verschillende industriële locaties, dus neem de tijd om rond te kijken en een locatie te vinden die bij jullie past qua stijl en sfeer.
  • Maak een moodboard: Maak een moodboard met inspiratie voor de styling van jullie bruiloft. Zo kun je een goed beeld krijgen van de sfeer die je wilt creëren.
  • Let op de details: De details maken het verschil! Denk bijvoorbeeld aan mooie verlichting, industriële meubels en accessoires met een vintage uitstraling.
  • Huur een weddingplanner in: Een weddingplanner kan je helpen met het organiseren van jullie bruiloft op een industriële locatie. Zo kun je zelf optimaal genieten van deze bijzondere dag.

Neem gerust contact met ons op voor nog meer tips!

Veel succes met de planning van jullie bruiloft! ♥

Foto: Fifth | NRE