Weddingplanner en ceremoniemeester omgeving Eindhoven

VieDeLie is ontstaan vanuit een passie om mensen volop te willen laten genieten van belangrijke en liefdevolle momenten in hun leven.
Om vanuit oprechte betrokkenheid daar een bijdrage aan te kunnen leveren. En een speciaal moment ook écht speciaal te kunnen laten zijn, omdat jij of je gasten zich niet met regelzaken bezig hoeven te houden. Degene om wie het gaat kunnen helemaal opgaan in het moment. Stilstaan en genieten.

Want juist die momenten worden waardevolle herinneringen!

 

                                                                 Hallo lief toekomstig bruidspaar!

Ik stel mij graag even voor!
Ik ben Aukje Schuurmans en samen met mijn partner wonen wij al vele jaren met veel plezier in Sint-Oedenrode. Samen hebben wij 2 prachtige dochters, die in 2025 onze bruidsmeisjes mogen worden. Want dan stappen wij in het spreekwoordelijke huwelijksbootje, of ja in een of andere snelle wagen (manlief wilt graag een te gekke auto 😉). Ik kan enorm genieten van etentjes met familie en vrienden, van een goed glas wijn en ik ben gek op feestjes. Ook speel ik met ontzettend veel plezier saxofoon in een enorm gezellige feestband.
Vanuit mijn achtergrond als juf weet ik hoe het is om een echte duizendpoot te zijn. Een ander veel plezier laten ervaren, ervoor zorgen en oog hebben voor een ieder en aansluiten bij de wensen van de ander, zijn skills die ik graag inzet in mijn werk als weddingplanner en ceremoniemeester. Bruiloften organiseren en zorgen dat een ieder de dag/dagen van zijn leven heeft. Daar kan ik ontzettend van genieten!

Ga je niet trouwen, maar zoek je wel iemand met passie voor organiseren en ontzorgen? Ook dan hoop ik dat we elkaar snel gaan spreken.

Ik vier graag de liefde en het zou leuk zijn als ik dit ook met jullie kan gaan doen!

Jullie gaan trouwen!

Ik ben Jennifer van Kollenburg, liefdevol getrouwd en moeder in spé. Vanaf mijn eigen verloving heb ik de wereld van trouwen en bruiloften niet meer los willen laten. Ik heb ervaren hoe fantastisch het is om de liefde te vieren. Een bijzonder moment van samenzijn met al je dierbare, proosten, elkaar liefhebben. Een dag met zoveel emoties. En waar ik nog steeds een warm hart van krijg als ik daaraan terugdenk. Dat gun ik echt iedereen!

Waar anderen trouwen kunnen ervaren als “een hoop gedoe en geregel” ga ik juíst op aan. Ik hou van regelen, plannen en lijstjes maken (en afvinken!) en kan mezelf urenlang verdiepen in mogelijkheden en leuke ideeën. Ik ben een echte perfectionist, ga doordacht te werk en heb oog voor details. Ik laat niet los voordat alles duidelijk, concreet en tot in de puntjes is geregeld. Daarnaast word ik vaak omschreven als ‘de rust zelf’ en kan ik op stressvolle momenten goed de rust bewaren.

Naast het organiseren van bruiloften en mijn baan als maatschappelijk werker, breng ik graag tijd door met familie en vrienden. Sta ik graag in de keuken om te koken en (zoetigheid) te bakken. Kan ik moeilijk van chocolade afblijven. En probeer ik het bourgondisch genieten te compenseren met mijn grote passie voor dansen.
Ook hou ik van lezen en ben ik graag creatief bezig.

Ik ben van nature een zorgzaam type mens en geniet als ik anderen zie genieten.
Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en vanuit mijn gedrevenheid voor liefde en perfectie samen met jullie er een trouwdag van te maken om nooit te vergeten!